Alarmsystemen

Soorten alarmsystemen

Alarmsystemen kunt u tegenwoordig in vele soorten en vormen kopen. Van ‘ouderwetse’ bedrade alarmsystemen tot hightech biometrische systemen waarbij deuren voor u geopend worden middels gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Bij Arend Beveiliging hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en installeren van alarminstallaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen u dan ook graag met het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

Alarmsystemen Kopen

Een alarmsysteem koopt u natuurlijk niet iedere dag en met zoveel keuzes kan het soms lastig kiezen zijn. Daarom staan de medewerkers van Arendbeveiliging.nl graag voor u klaar om u te adviseren over de diverse alarminstallaties in ons assortiment. Samen met u gaan ze op zoek naar het beste alarmsysteem voor uw persoonlijke situatie. Voor thuis, maar uiteraard ook om uw bedrijfspand te beveiligen middels een professioneel alarmsysteem.

Welk object u dan ook wilt beveiligen middels een alarminstallatie: Arend Beveiliging heeft een oplossing!

Kwaliteit Staat Voorop

Alle alarmsystemen, beveiligingscamera’s, intercomsystemen en toegangscontrolepanels uit ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Als u uw woning wilt voorzien van een beveiligingssysteem wilt u tenslotte zonder zorgen kunnen vertrouwen op het alarmsysteem in uw woning of bedrijfspand.

Bij Arend Beveiliging werken we daarom uitsluitend met merken en materialen die zich bewezen hebben als betrouwbaar en kwalitatief. In ons assortiment aan alarmsystemen, beveiligingscamera’s en intercomsystemen treft u gerenommeerde merken aan als:

Deze leveranciers van alarm- en beveiligingssystemen hebben hun sporen verdiend in de wereld van thuis- en kantoorbeveiligingsinstallaties. Kwaliteit en innovatie gaan bij hen hand in hand en daarom werken wij maar wat graag met alarmsystemen van deze aanbieders.

Levering en installatie

Wij hebben het kopen van een alarmsysteem via onze website zo eenvoudig mogelijk voor u gehouden. Met 1 klik op de knop bestelt u eenvoudig de door u gewenste alarminstallatie waarna u via de beveiligde verbinding veilig kunt afrekenen.

We kunnen ons echter goed voorstellen dat u niet alleen een uitermate kwalitatief alarmsysteem in huis wilt halen, maar deze ook op de juiste wijze geïnstalleerd wilt hebben, zodat uw woning optimaal beveiligd is.

Bij Arend Beveiliging leveren we zodoende niet alleen uw nieuwe alarmsysteem, maar zorgen we er ook voor dat het beveiligingssysteem op correcte wijze wordt geïnstalleerd. Onze monteurs hebben ruimschootse ervaring in het installeren van alarminstallaties in woningen en bedrijfspanden. Of u nu een draadloos alarmsysteem in uw woning wenst of toch liever voor de traditionele bekabelde alarminstallatie gaat; wij zorgen ervoor dat uw nieuwe alarmsysteem correct wordt geplaatst en doet waar u het systeem voor heeft aangeschaft. Tenslotte is het beveiligen van uw eigendommen in en om de woning of het kantoorpand het belangrijkste!

Besluit u toch om het nieuwe alarmsysteem zelf te installeren? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Wij bieden hulp op afstand via telefonische ondersteuning of via e-mail.

Vrijblijvend advies

Bij Arend Beveiliging begrijpen we dat onze wondere wereld van alarm- en beveiligingssystemen niet direct de uwe is. Het beveiligen van objecten is een specialistische aangelegenheid. Met de vele mogelijkheden die er zijn is het als leek vrij lastig om te bepalen welk alarmsysteem het beste bij u past.

Neem daarom vooral vrijblijvend contact op om de mogelijkheden rondom uw nieuwe alarminstallatie met ons te bespreken. Onze medewerkers van de klantenservice staan van maandag tot vrijdag (08.30 – 17.00 uur) voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor direct contact met onze helpdesk medewerkers belt u ons het best op +31 495 58 58 95 of vult u hier het online formulier in.