Login
+31 6 212 44 985 info@arendbeveiliging.nl
0

Beveiligingsbedrijf Eindhoven

Home » Beveiligingsbedrijf Eindhoven

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten beveiligen door een beveiligingsbedrijf uit Eindhoven? U laat dit natuurlijk het liefst uitvoeren door een gecertificeerd, erkend VEB beveiligingsbedrijf. Arend Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren van beveiligingsvormen en beveiligingsmaterialen. Denk hierbij aan intercomsystemen, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, alarmsystemen en de bijbehorende bekabeling. Onze monteurs geven u tevens uitgebreid bij de installatie. Hieronder leest u meer over ons beveiligingsbedrijf uit Eindhoven.

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn een van de belangrijkste installaties voor beveiliging. Ons beveiligingsbedrijf uit Eindhoven verkoopt allerlei soorten alarmsystemen: of u nou op zoek bent naar een hightech biometrische systemen of ouderwets bedrade systemen, Arend Beveiliging verkoopt het allemaal, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met ons uitgebreide assortiment aan alarmsystemen verkoopt Arend Beveiliging kwalitatief hoogstaande merken als Jablotron, ZKTeco, Texecom, CVDI en Dahua.

Camerasystemen

Een beveiligingsbedrijf uit Eindhoven als Arend Beveiliging biedt natuurlijk ook camerasystemen aan. Een goede camerabeveiliging schrikt dieven en inbrekers af en kan voorkomen dat zij binnendringen. Daarom zijn beveiligingscamera’s in en rondom uw pand een goed idee. Als het de boeven namelijk niet afschrikt, heeft u ze in ieder geval haarscherp in beeld. Arend Beveiliging verkoopt alleen camerasystemen van bekende en kwalitatieve merken als Honeywell, Hyundai en Dahua. Natuurlijk verkopen we ook connectoren, monitoren, voedingen, cameramasten en alles wat u nodig heeft voor een camerasysteem!

Toegangscontrole

Arend Beveiliging staat bekend als een allround beveiligingsbedrijf in de omgeving van Eindhoven. Maar in de loop der jaren hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrolesystemen. We verkopen namelijk alles van eenvoudige codesloten tot hightech biometrische toegangscontrolesystemen. Biometrische systemen werken met gezichtsherkenning, vingerafdruk of irisscanner.

Arend Beveiliging verkoopt a-kwaliteit toegangscontrolesystemen, zowel biometrische als ‘normale’, van bekende kwalitatieve merken als Maasland, Sewosy, CDVI, ZKTeco en Dahua.

Installatie en advies

Naast de beste beveiligingssystemen van a-kwaliteit levert ons beveiligingsbedrijf uit Eindhoven ook advies over plaatsing en installatie. We kunnen zelfs de hele installatie voor u in orde maken. Dit doen we altijd perfect omdat we door jarenlange ervaring alle kennis in huis hebben. Elke situatie vraagt om een ander beveiligingssysteem, en onze experts weten daar alles van. Neem daarom contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.