Login
+31 6 212 44 985 info@arendbeveiliging.nl
0

Beveiligingsbedrijf Valkenswaard

Home » Beveiligingsbedrijf Valkenswaard

Uw bedrijfspand of privé woning laten beveiligen door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf uit Valkenswaard? Arend Beveiliging is een erkend VEB beveiligingsbedrijf dat zich specialiseert in allerlei soorten beveiligingsvormen en beveiliging materialen. Naast alarmsystemen, intercomsystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen verkopen we natuurlijk ook alle bijbehorende bekabeling. Naast kwalitatief hoogwaardige producten kunnen we u ook voorzien van het beste advies bij het installeren van de systemen. Hieronder vindt u alle informatie over ons beveiligingsbedrijf in Valkenswaard.

Toegangscontrole

Arend Beveiliging is bekend om onze unieke toegangscontrolesystemen. Naast eenvoudige codesloten verkopen wij namelijk ook de meest geavanceerde hightech biometrische toegangscontrolesystemen. Deze werken door middel van gezichtsherkenning, vingerafdruk of irisscanner. Ons beveiligingsbedrijf in Valkenswaard verkoopt het allemaal!

Arend Beveiliging verkoopt namelijk diverse a-kwaliteit toegangscontrolesystemen, zowel biometrische als ‘normale’ systemen. Natuurlijk alleen van de beste merken als CDVI, Dahua, ZKTeco, Maasland en Sewosy.

Camerasystemen

Ons beveiligingsbedrijf in Valkenswaard biedt een uitgebreid assortiment van camerasystemen aan. Een camerasysteem kan indringers en inbrekers preventief afschrikken van binnendringen in uw pand of huis. Als het de boeven niet afschrikt en ze alsnog binnen weten te dringen heeft u ze met onze beveiligingscamera’s alsnog haarscherp in beeld.

Arend Beveiliging verkoopt camerasystemen van alleen de best beoordeelde merken als Dahua, Honeywell en Hyundai. Uiteraard verkopen wij ook al de bijbehorende spullen als kabels, monitoren, voedingen, connectoren, cameramasten en nog veel meer!

Alarmsystemen

Elk beveiligingsbedrijf verkoopt uiteraard ook alarmsystemen. Arend Beveiliging verkoopt in Valkenswaard diverse alarmsystemen. Ouderwetse systemen met draad, maar ook hightech biometrische systemen. Het assortiment van Arend Beveiliging is beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ons assortiment bestaat alleen uit de beste kwalitatieve merken als Jablotron, ZKTeco, Texecom, CDVI en Dahua.

Advies en installatie

Arend Beveiliging biedt, naast de beste kwaliteit beveiligingssystemen, ook advies over plaatsing, installatie, en keuze van het beste beveiligingssysteem. Elke situatie vraagt namelijk om een net iets anders beveiligingssysteem. Om te achterhalen wat het beste systeem voor uw specifieke situatie is kunt u een van onze monteurs vragen om advies. Naast advies kan ons beveiligingsbedrijf uit Valkenswaard, mocht u daar behoefte aan hebben, ook de installatie voor u in orde maken. Neem direct contact op met een van onze beveiligingsadviseurs!