Login
+31 6 212 44 985 info@arendbeveiliging.nl
0

Beveiligingsbedrijf Veldhoven

Home » Beveiligingsbedrijf Veldhoven

Een woning of bedrijfspand beveiligen door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf in Veldhoven? Als erkend VEB beveiligingsbedrijf is Arend Beveiliging expert in verscheidene beveiligingsvormen en beveiligingsmaterialen. Niet alleen camerasystemen, alarmsystemen, intercomsystemen, toegangscontrolesystemen, maar natuurlijk ook de bijhorende bekabeling. Naast kwalitatieve producten leveren we ook uitgebreid advies bij de installatie hiervan. Vind direct meer informatie over ons beveiligingsbedrijf in Veldhoven.

Alarmsystemen

Natuurlijk kan bij elk serieus beveiligingsbedrijf de alarmsystemen niet ontbreken, zeker niet bij ons beveiligingsbedrijf uit Veldhoven. Arend Beveiliging biedt naast traditionele bedrade systemen ook de meest moderne hightech biometrische systemen aan. We bieden deze alarmsystemen aan voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Arend Beveiliging heeft een assortiment van kwalitatief hoogstaande merken als Jablotron, ZKTeco, Dahua, Texecom en CDVI.

Toegangscontrole

Arend Beveiliging is een allround beveiligingsbedrijf uit Veldhoven, maar daarnaast staan we bekend om onze unieke toegangscontrolesystemen. Naast eenvoudige codesloten verkopen we namelijk ook de meest moderne hightech biometrische toegangscontrolesystemen. Dit zijn systemen die werken op gezichtsherkenning, vingerafdruk of irisscanner.

Arend Beveiliging verkoopt alleen de beste kwaliteit (biometrische) toegangscontrolesystemen van bekende merken als ZKTeco, CDVI, Dahua, Sewosy en Maasland.

Camerasystemen

Ons beveiligingsbedrijf in Veldhoven verkoopt een ruim assortiment aan camerasystemen. Een goede camerabeveiliging kan het verschil maken tussen het wel of niet binnendringen van dieven en inbrekers. Naast het afschrikken kan een goed camerasysteem, als de boeven toch binnendringen, ze haarscherp in beeld brengen.

Arend Beveiliging verkoopt camerasystemen van diverse topmerken als Hyundai, Honeywell en Dahua. Daar naast kunt u ook bij ons terecht voor connectoren, cameramasten, kabels, monitoren, voedingen en meer!

Installatie en advies

Arend Beveiliging levert niet alleen de beste kwaliteit beveiligingssystemen, maar met onze jarenlange ervaring kunnen we ook advies geven over de installatie, plaatsing en keuze van beveiligingssystemen. Elke situatie vraagt namelijk om een net iets anders beveiligingssysteem. Onze beveiligingsadviseurs weten daar alles van! Als u daar behoefte aan heeft kan een van onze monteurs ook de installatie voor u uit handen nemen. Neem direct contact op met ons beveiligingsbedrijf in Veldhoven!