Dahua TiOC

Nieuwste vorm van veilige camerabeveiliging: TiOC

In huis wilt u zich 100% veilig voelen. Als u op vakantie gaat, wilt u uw huis met een zeker gevoel achter kunnen laten. En als u uw bedrijfspand ’s avonds afsluit, hoopt u dat er geen ongenode gasten op bezoek komen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u rustig kunt slapen of op vakantie kunt.

Onze drie-in-één camera de Dahua TiOC (Three in One Camera) houdt namelijk alles voor u in de gaten. 24 uur per dag. Hij monitort, schrikt af door geluid en licht als het nodig is en hij gebruikt kunstmatige intelligentie om de kans op vals alarm zoveel mogelijk tegen te gaan. De opnames zijn ook ’s nachts in kleur, zodat identificatie van de personen veel makkelijker is.

De TiOC is echt een uitkomst voor uw gemoedsrust. En een verademing voor de opslag van data. Deze camera is namelijk efficiënter en gebruikt dus veel minder gigabyte (GB) aan ruimte. Dit maakt de Dahua TiOC uiterst geschikt, maar ook betaalbaar.

Heeft de camera iets gedetecteerd? Dan krijgt u meteen een melding via de app op uw telefoon. Overal ter wereld. U kunt zo meekijken en eventueel actie ondernemen. Wat ook handig is dat u het alarm met de app makkelijk kunt in- en uitschakelen.

Bent u overtuigd? Of wilt u nog meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

TiOC Belangrijkste voordelen

dahua detterence actieve afschrikking camera
DAHUA WIZSENSE kunstmatige intelligentie

Full-color

De TiOC maakt kleuropnames. Overdag en ’s nachts. Zo wordt de identificatie van verdachte personen en voertuigen een stuk eenvoudiger doordat de opnames duidelijker zijn.

Actieve Afschrikking

De camera zorgt niet alleen voor beelden en een signaalfunctie. Hij schrikt de indringers ook af door onnoemelijk hard geluid en vervelende rode en blauwe flitslichten.

Kunstmatige Intelligentie (IVS)

De kunstmatige intelligentie in  de camera filtert dieren of bladeren weg en detecteert alleen personen en voertuigen. De kans op vals alarm is nog maar 2%. Gaat het alarm af, dan is er echt iets aan de hand

Samenvattend de werkingsprincipe van Dahua TiOC

Accuraat Alarm

Tijdige Waarschuwing

Visuele Verificatie

Deze modellen kunt u bij ons bestellen:

dahua HAC-ME1509TH-PV 5MP ip Full-Color Active Deterrence tioc Fixed dome Camera

De Dahua IPC-HDW3449HP-AS-PV dome camera schrikt enorm af met sirenegeluid instelbaar van 85-110db en Rood/Blauwe flitser. U kunt ook luisteren en spreken door de camera. Dit betreft een IP camera die ook als stand-alone te gebruiken is. Er is ruimte voor een Micro-SD kaart tot 256GB voor langdurige opnamen. Door de compacte vorm is dit model ideaal voor woonhuizen. Uiteraard ook te combineren met een NVR recorder.

dahua IPC-HFW3449T1-AS-PV 5MP IP Full-Color Active Deterrence tioc Fixed bullet Camera

De Dahua IPC-HFW3449T1P-AS-PV IP bullet camera schrikt enorm af met sirenegeluid instelbaar van 85-110db en Rood/Blauwe flitser. U kunt ook luisteren en spreken door de camera. Dit betreft een IP camera die ook als stand-alone te gebruiken is. Er is ruimte voor een Micro-SD kaart tot 256GB voor langdurige opnamen. Door de opvalender vorm is dit model ideaal voor bedrijven. Uiteraard ook te combineren met een NVR recorder.

dahua HAC-ME1509TH-PV 5MP HDCVI Full-Color Active Deterrence tioc Fixed dome Camera

De Dahua HAC-ME1509TQ-PV dome camera is betaalbaar en schrikt enorm af met sirenegeluid instelbaar van 85-110db en Rood/Blauwe flitser. Dit betreft een HDCVI camera die altijd gecombineerd moet worden met een I2 XVR recorder. Door het compacte vorm is dit model ideaal voor woonhuizen.

dahua HAC-ME1509TH-PV 5MP HDCVI Full-Color Active Deterrence tioc Fixed Bullet Camera

De Dahua HAC-ME1509TH-PV bullet camera is betaalbaar en schrikt enorm af met sirenegeluid instelbaar van 85-110db en Rood/Blauwe flitser. Dit betreft een HDCVI camera die altijd gecombineerd moet worden met een I2 XVR recorder. Door de opvalender vorm is dit model ideaal voor bedrijven.