Dahua WizSense betrouwbare technologie.

Waarom WizSense?

De grootste irritatie van buitencamera’s met bewegingsdetectie zijn de vele valse alarmen die het veroorzaakt. Om daar een einde aan te maken is er door Dahua Technology WizSense gelanceerd. Dit is een serie intelligente producten en oplossingen met een breed scala met de nieuwste technieken Het kan mens en voertuig met hoge nauwkeurigheid herkennen, zodat de camera zich kan concentreren op activiteiten die echt van belang zijn zonder valse alarmen door omgeving invloeden.

Gebaseerd op Dahua’s geavanceerde technologie, maakt WizSense uw camera intelligent, eenvoudig en doeltreffend waar hij ook voor bedoeld is. Wizsense met Thermisch en Wizsense met standaard camera.

WizSense verwijst naar intelligentie, mogelijk gemaakt door een intelligente AI-chip (Kunstmatige Intelligentie) en een algoritme voor het herkennen van echte problemen. Het biedt verschillende functies die nauwkeurige alarmen voor mens en voertuig realiseren, evenals snel zoeken naar doelen, waardoor de middelen worden gemaximaliseerd om de algehele efficiëntie te verhogen.

WizSense biedt u een gemakkelijke en eenvoudige configuratie, vooral met de uiterst betrouwbare SMD Plus ( Smart Motion Detectie), die kan worden ingeschakeld met slechts een enkele knop. Het vergemakkelijkt het dagelijkse werk van uw klant en stelt hen ook in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen.

WizSense kan nu voor iedereen de voordelen en kansen geven van AI. Met betaalbare prijzen en eenvoudige configuratie van Dahua WizSense, is AI niet langer beperkt tot de ivoren toren, maar in plaats daarvan voor iedereen toegankelijk.

Mogelijkheden

Dahua wizsense smd techniek camerasysteem
Dahua wizsense smd techniek camerasysteem
Dahua wizsense actieve afschrikking

SMD Plus

Omtrek Beveiliging

Actieve afschrikking

SMD Plus, een afkorting van Smart Motion Detection Plus, analyseert persoon- en voertuigvormen op basis van bewegingsdetectie en verzendt alleen alarmen wanneer een persoon of voertuig is gedetecteerd voor inbraak.

De omtrek beveiliging op basis van lijn- of inbraak detectie in het gebied stuurt een alarm wanneer ongewenste bewegingen worden veroorzaakt door mens of voertuig, waardoor onnodige vals alarm wordt voorkomen.

Met ingebouwde schijnwerper en beveiligingssirene kan het actief indringers waarschuwen en de gebruiker informeren voordat de gebruiker de gebeurtenis waarneemt.

Dahua wizsense AI-Codering
Dahua wizsense Gezichtsherkenning

Thermische beeldvorming

AI-Codering

Gezichtsherkenning

Dahua warmtebeeldcamera combineert warmtebeeldtechnologie met AI-technologie om verschillende gevaarlijke situaties tijdig te detecteren en uw eigendommen te beschermen tegen verlies.

AI Coding kan de beeldkwaliteit van het doel tijdens het coderen garanderen. Bovendien kan het 50% bandbreedte en opslagkosten besparen in vergelijking met H.265.

De vastgelegde gezichtskenmerken worden vergeleken met de gezichtsbeeldgegevens in de database. Als er een succesvolle match wordt gevonden, levert het systeem een ​​outputresultaat.

Toepassingsscenario’s

Woningen.

WizSense beschermt uw eigendommen effectief wanneer u niet thuis bent of slaapt.

Zekerheid.

Heb je ooit regelmatig valse alarmmeldingen ontvangen terwijl je niet thuis was of sliep? Heeft u ooit een inbraakdetectie-alarm ontvangen, maar kunt niet achterhalen wat de oorzaak is geweest? Laat WizSense uw huis beschermen!

Reductie van valse alarmen.

Met de WizSense camera’s zullen valse alarmen minder dan 1%, zodat u kunt genieten van uw perfecte vakantie, afwezigheid en gezonde nachtrust zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid van uw huis.

Meldingen via smartphone

U ontvangt een mobiele push-melding wanneer het alarm afgaat en kunt gelijk kijken wat de reden van het alarm is.

Afschrikking van indringers van licht en geluid.

De krachtige visuele en auditieve waarschuwing kan indringers waarschuwen zodra ze worden gedetecteerd, waardoor uw eigendommen te allen tijde worden beschermd.
Beter buiten al waarschuwen voordat de inbreker binnen is.

dahua wizsense thermische beveiliging voor winkels

Winkels en Bedrijven

WizSense creëert zakelijke waarde en verbetert tegelijkertijd de beveiliging.

Zekerheid

Met een groot handelsvolume elke dag worden luxe winkels voortdurend blootgesteld aan veiligheidsrisico’s. Bovendien is het verbeteren van de VIP-klantervaring en de efficiëntie van het beheer naar voren gekomen als erg belangrijk.

Nauwkeurige identificatie

WizSense kan personen nauwkeurig identificeren en pushmeldingen naar de eigenaar sturen via de APP, waardoor de efficiëntie van het beheer wordt verbeterd om de tevredenheid van de gebruikers te vergroten.

Beveiligt winkels

Zodra een persoon met een eerder strafblad in ons systeem is gedetecteerd, zullen de WizSense-producten hem / haar snel benaderen en tegelijkertijd een alarm naar het beveiligingscentrum sturen.

dahua wizsense thermische beveiliging voor meldkamer

Waarnemingen met Meldkamer

WizSense verbetert de efficiëntie van de bewaking van de meldkamer.

Zekerheid

Met beperkte mankracht die zich kan concentreren op een enorme hoeveelheid details, is 24/7 monitoring een urgente uitdaging voor beveiligers.

Nauwkeurig alarm

Wizsense filtert nutteloze alarmen veroorzaakt door bladeren, licht, huisdieren enz., Waardoor gebruikers tijd en moeite besparen.

Efficiënt zoeken

WizSense extraheert en classificeert mensen en voertuigen uit enorme videogegevens, waardoor het voor eindgebruikers gemakkelijk wordt om informatie te traceren en te analyseren. De menselijke en voertuigopties voor het afspelen van video versnellen het zoeken naar een doel en besparen opzoektijd.

Dahua IPC-HDW3541TP-ZAS

5MP WizSense IP camera met intelligentie.

Dahua HAC-ME1509TQ-PV

5MP HDCVI WizSense/TiOC camera met geluid/sirene en blauw witte flitser