Intercomsystemen

Intercomsystemen zijn onmisbaar als u uw bezoekers op eenvoudige wijze toegang wilt verschaffen tot uw woning of bedrijfspand. Met 1 klik op de knop geeft u iemand toegang, maar uiteraard niet voordat u via het beeldscherm heeft kunnen zien wie er precies op de bel heeft gedrukt. Arend Beveiliging levert en installeert intercomsystemen voor particulieren en bedrijven en heeft voor iedere situatie wel een gepaste oplossing.

Kwaliteit Staat Voorop

In de 25 jaar die wij actief zijn als specialist in beveiligingssysteem kunnen we maar 1 conclusie trekken: een alarmsysteem, een beveiligingscamera of een intercomsysteem geeft alleen rust en zekerheid als u er blindelings op kunt vertrouwen.

Zodoende werken wij uitsluitend met systemen en materialen van gerenommeerde merken binnen de wereld van beveiligingssystemen. Voor onze intercomsystemen werken wij bijvoorbeeld graag met een fabrikant als Dahua. Dahua is de onbetwiste marktleider als het gaat om alarm- en beveiligingsinstallaties. Beveiligingsproducten van deze leverancier staan garant voor optimale beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Voor iedere situatie hebben zij (en wij dus ook) een gepaste oplossing. Van intercomsystemen die ideaal zijn voor gebruik in appartementen tot een intercomsysteem waarbij u de poort van uw landgoed op afstand kunt openen voor uw bezoek. Niets is te gek en om nog meer zekerheid in te bouwen voor uzelf. kunt u de intercomsystemen desgewenst combineren met andere veiligheidsmaatregelen als een (draadloos) alarmsysteem en/of (IP) beveiligingscamera’s.

Intercomsysteem Voor Woning Of Bedrijfspand

Met een intercomsysteem van Arend Beveiliging haalt u gemak en zekerheid in huis. Gemak, omdat met onze intercomsystemen uw bezoekers middels een druk op de knop direct toegang krijgen tot uw woning of bedrijfspand. Veel van onze intercomsystemen zijn Plug & Play. Installeren van het beveiligingssysteem is in een handomdraai gebeurd. Arend Beveiliging verzorgt dit graag voor u, maar als u het intercomsysteem het liefst zelf installeert bieden we ook hulp of afstand middels telefonisch contact of via e-mail.

Tevens brengt een intercomsysteem natuurlijk zekerheid met zich mee. Niet langer hoeft u zich af te vragen wie er nu precies voor de deur staat. Via het controlepaneel ziet u middels een beveiligingscamera precies wie er bij u aan heeft gebeld. Kiest u voor een intercomsysteem met IP camera, dan is het beveiligingssysteem ook nog eens aangesloten op het internet. U kunt dan ook via uw smartphone of tablet zien wie er bij u voor de deur staat. Middels de SD-kaart kunnen beelden – die gemaakt zijn door de beveiligingscamera van het intercomsysteem – worden opgeslagen en eventueel later teruggekeken worden.

Onafhankelijk Advies

Bij Arend Beveiliging begrijpen we als geen ander dat u niet iedere dag een intercomsysteem zult kopen en dat er vaak veel vragen bij u spelen rondom uw persoonlijke (woon)situatie. Daarom gaan de medewerkers van onze klantenservice maar wat graag het gesprek met u aan om te ontdekken waar uw persoonlijke behoeftes liggen en op welke wijze onze producten daarbij kunnen helpen.

Graag zoeken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie en weten vanuit onze ervaring dat er voor iedere situatie altijd wel een gepaste oplossing te vinden is.

Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om met één van onze medewerkers te spreken over onze (draadloze) intercomsystemen. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op +31 495 58 58 95 voor direct contact met onze medewerkers of vul hier het online formulier in. Wij reageren z.s.m. op uw (aan)vraag!

Vrijblijvend Advies

Bij Arend Beveiliging begrijpen we dat onze wondere wereld van alarm- en beveiligingssystemen niet direct de uwe is. Het beveiligen van objecten is een specialistische aangelegenheid. Met de vele mogelijkheden die er zijn is het als leek vrij lastig om te bepalen welk alarmsysteem het beste bij u past.

Neem daarom vooral vrijblijvend contact op om de mogelijkheden rondom uw nieuwe alarminstallatie met ons te bespreken. Onze medewerkers van de klantenservice staan van maandag tot vrijdag (08.30 – 17.00 uur) voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor direct contact met onze helpdesk medewerkers belt u ons het best op +31 495 58 58 95 of vult u hier het online formulier in.