Voor als het echt veilig moet zijn

Geen abonnement

U bent de volledige eigenaar van uw AJAX-alarmsysteem. Er zijn geen verborgen kosten.

Geen controlekamer

U kunt zelf beslissen of u zich bij een meldkamer wilt aansluiten (optioneel).

Uitgebreid systeem

Jablotron heeft een heel breed scala aan producten, zodat u bijna in elke situatie een oplossing vindt.

Professionele installatie

Voor het installeren van dit systeem heeft u enige kennis nodig van de programmering. Bent u hierin thuis, dan kunt u het zelf installeren. Anders zijn wij er voor u om alles te installeren en te programmeren.

Meest betrouwbaar

In de 30 jaar van hun bestaan heeft Jablotron bewezen zeer betrouwbare producten te leveren. Valse alarmen zijn bijna uitgesloten.

Push-notificaties

Het berichtensysteem informeert u over wat er in uw huis en / of bedrijf gebeurt.

Jablotron 100, revolutionair alarmsysteem

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Dit systeem biedt u tevens Luxe Cloud oplossingen voor het op afstand aansturen van al uw elektrische apparatuur zoals verlichting, rolluiken, tuinsproeiers, pompen en deuren etc, het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen.

100% veilig

Zo betrouwbaar als een bedraad alarmsysteem

5 jaar

Zeer lange garantie door goede kwaliteit

Veel componenten

Zeer uitgebreid systeem met vele mogelijkheden

Het totaalconcept van Jablotron

Jablotron biedt geavanceerde oplossingen voor de bescherming van eigendommen. Maximale kwaliteit en gebruikersgemak zijn sterke punten naast de zeer uitgebreide productenlijn.

Grade 2 beveiligingssysteem.

Al 30 jaar ervaring in professioneel beveiligen, zodat u ervan op aan kunt dat de kwaliteit optimaal is wat ondersteunt wordt door de vele beveiligingsbedrijven die ermee werken.

Dit is ook een hybride alarmsysteem wat betekent dat het zowel bekabeld gebruikt kan worden als draadloos. Systeem is dus erg flexibel.

Of u nu op vakantie bent of in een rij staat in een supermarkt, u kunt uw alarm en alle apparaten op afstand bedienen. En als er iets gebeurt bij u thuis, zal de toepassing u onmiddellijk op de hoogte stellen, idealiter met een video of foto va de situatie.

4 manieren om uw Jablotron 100+ –
alarmsysteem te bedienen

U kunt uw alarmsysteem op een aantal manieren bedienen, of u nu het alarm wilt uitdoen,
de lichten aandoet of de rolluiken neerlaat.

klavesnice

Bedieningspaneel met segmenten

mobil

Mobiele apps voor smartphones

macbook

Web-apps voor browsers

klicenka

Sleutelhanger met afstandsbediening

Enkele producten van Jablotron 100

Jablotron 100 bediendeel

Het bediendeel wordt gebruikt om apparaten in- en uit te schakelen en te bedienen.

Jablotron 100 JA-160PC (90)

Naast een alarm stuurt hij ook foto‘s vanaf de bewaakte locatie. Dit is om u te informeren wat er precies gebeurt bij u thuis

Jablotron 100 JA-151A

Speciaal voor buiten- beveiliging. Detecteert al voor daadwerkelijke inbraak.

Jablotron 100 JA-151A Base

De sirene informeert de buurt over eeninbraak in uw huis.

Jablotron 100 JA-154J-MS II

Hiermee kunt u op afstand het alarm en alle apparaten in uw huis bedienen.

Jablotron 100 JA-151ST

Hij kan rook of een verhoogde temperatuur herkennen en u waarschuwen voordat er brand uitbreekt.

Jablotron App

Controle over uw huis, waar u ook bent.

Het inschakelen, uitschakelen en bedienen van het alarm kan op afstand worden uitgevoerd via de mobiele en webapp MyJABLOTRON. U krijgt direct toegang tot informatie over wat er thuis gebeurt of een overzicht van al uw Jablotron-apparaten. Vanaf nu weet u altijd wat er gebeurt, waar u ook bent,of u nu op vakantie bent, op het werk of in een wachtrij.

Eenvoudig in het  gebruik

Onze app is net zo eenvoudig in het gebruik als onze alarmsystemen: de ‘stoplichten’ laten u zien welke apparaten actief zijn. Met één druk op de knop opent u de garagerdeur voor een gast of zet u het tuinbesproeiingsysteem aan als u op vakantie bent.

Meldingen van gebeurtenissen

Push-meldingen op uw telefoon waarschuwen u onmiddellijk als er een noodgeval is of als de temperatuur zakt. U hoeft alleen maar op uw telefoon te kijken om te zien dat uw kinderen weer veilig thuis zijn gekomen uit school.

Actuele informatie

U heeft altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens zoals de positie van auto’s, energieverbruik of temperatuurgrafieken. beelden van sensoren zijn direct zichtbaar op uw telefoon, zodat u kunt controleren of alles in orde is.

Intuïtieve bediening

Het JABLOTRON 100+ beveiligingssysteem is zo eenvoudig te bedienen, dat alles te regelen valt met één hand, terwijl u de boodschappentas nog vasthoudt in uw andere hand.

Comfortabel Leven

De JABLOTRON 100 biedt ook slimme functies, die het voor u en uw portemonnee gemakkelijker zullen maken. U kunt niet alleen individuele apparaten vanaf dezelfde plek bedienen als het alarm, maar u kunt ook alle acties van tevoren plannen.

Visuele Verificatie

De infrarood detectoren kunnen dankzij hun cameralens gebruikt worden voor visuele verificatie van personen. Beelden van de detector kunt u bekijken op uw mobiele telefoon of computer.