Arend Beveiliging Roskam 12 6003EL Weert
Tel: 0495 – 585895 Gsm: 06 – 21244985
arendbeveiliging.nl info@arendbeveiliging.nl
KvK: 13025233 BTW Nr.NL 8019.38.727.B.01 IBAN: NL16 INGB 0005 5198 08
Openingstijden Maandag t/m Vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 Geen winkel. Afhalen op afspraak.
Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk
Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014.
Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten.
Inhoudsopgave:
Artikel 1 – Definities
Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Artikel 3 – Toepasselijkheid
Artikel 4 – Het aanbod
Artikel 5 – De overeenkomst
Artikel 6 – Herroepingsrecht
Artikel 7 – Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd
Artikel 8 – Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan
Artikel 9 – Verplichtingen van de ondernemer bij herroeping
Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht
Artikel 11 – De prijs
Artikel 12 – Nakoming en extra garantie
Artikel 13 – Levering en uitvoering
Artikel 14 – Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging
Artikel 15 – Betaling
Artikel 16 – Klachtenregeling
Artikel 17 – Geschillen
Artikel 18 – Branchegarantie
Artikel 19 – Aanvullende of afwijkende bepalingen
Artikel 20 – Wijziging van de algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
Naam ondernemer: Arend Beveiliging Vestigingsadres: Roskam 12 6003EL Weert Tel: 0495-585895 Bereikbaar op: Maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00 uur E-mailadres: info@arendbeveiliging.nl KvK-nummer:13025233 BTW-identificatienummer:NL8019.38.727.B.01
Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de
gegevens over de toezichthoudende autoriteit;
Indien de ondernemer een gereglementeerd beroep uitoefent:
Bij producten:
Bij diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd:
Verlengde bedenktijd voor producten, diensten en digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd bij niet informeren over herroepingsrecht:
De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:
Artikel 12 – Nakoming overeenkomst en extra garantie
Opzegging:
Verlenging:
Duur:
Aanvullende dan wel van deze algemene voorwaarden afwijkende bepalingen mogen niet ten nadele van de consument zijn en dienen schriftelijk te worden vastgelegd dan wel op zodanige wijze dat deze door de consument op een toegankelijke manier kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.
Een bepaling is dat producten die via Google of andere zoekmogelijkheden gevonden worden maar die niet direct op onze site staan maar via de achterdeur naar de site verwijzen, kunnen door de ondernemer geweigerd worden indien het product niet officieel op de site staat. Voorbeeld is een categorie genaamd ‘Uncategorized” die gebruikt wordt voor test producten maar niet officieel op de site staan. Deze producten mogen door de ondernemer geweigerd worden als verkoop en aldus de aankoop ontbinden. Het reeds betaalde bedrag zal direct worden geretourneerd aan de consument.
Adres Stichting Webshop Keurmerk:
Willemsparkweg 193, 1071 HA Amsterdam
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website arendbeveiliging.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.
Gebruik van de arendbeveiliging.nl site De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Voorbeeld creatie zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Voorbeeld creatie garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Voorbeeld creatie wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
Informatie van derden, producten en diensten Wanneer arendbeveiliging.nl links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door hen worden aanbevolen. Arendbeveiliging.nl aanvaart geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door arendbeveiliging.nl niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.
Informatie gebruiken Arendbeveiliging.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van arendbeveiliging.nl of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.
Wijzigingen Arendbeveiliging.nl behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.
Toepasselijk recht Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Arend Beveiliging (gevestigd aan de Roskam 12 te Weert) aan gebruiker, evenals op alle informatie, aanbevelingen, stappenplannen, documenten en diensten die je op of via de website arendbeveiliging.nl verkrijgt en of gebruikt (verder te noemen: informatie).
Heb je vragen over deze algemene voorwaarden of diensten van Stichting Webshop Keurmerk? Neem dan contact met ons op via info@arendbeveiliging.nl
1.1 Arend Beveiliging neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de samenstelling en bij het onderhoud van de op de website arendbeveiliging.nl verstrekte informatie, echter kan Arend Beveiliging niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. De informatie verstrekt op en via onze website is dan ook uitsluitend bedoeld als algemene informatie en hier kun je verder geen rechten aan ontlenen.
1.2 De inhoud van de website arendbeveiliging.nl kun je gebruiken om een beter beeld te krijgen van privacyregelgeving en kan helpen bij het vormgeven en tenuitvoerlegging van je privacy statement, maar kan niet worden opgevat als concreet juridisch advies. Het gebruik van de website arendbeveiliging.nl is op eigen risico en voor eigen rekening. Arend Beveiliging is niet aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van (of het niet gebruiken van) deze website, inclusief schade veroorzaakt door bugs, scripts, virussen of eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de informatie, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove nalatigheid van Arend Beveiliging.
1.3 Iedere aansprakelijkheid van Arend Beveiliging is beperkt tot het in totaal door Arend Beveiliging aan een gebruiker in rekening gebrachte bedrag. Aanspraken vervallen indien Arend Beveiliging niet binnen een jaar na de ontdekking van de gebeurtenis die aanleiding geeft tot aansprakelijkheid, hiervan schriftelijk in kennis is gesteld.
1.4 Arend Beveiliging is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van elektronische communicatiemiddelen, met inbegrip van, zonder beperking, schade die voortvloeit uit het uitvallen of vertragen van de levering van elektronische communicatie, interceptie of manipulatie van elektronische communicatie door derden of door computerprogramma’s gebruikt voor elektronische communicatie en transmissie van virussen.
1.5 Arend Beveiliging is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop gebruik wordt gemaakt van de ter beschikking gestelde functionaliteiten en informatie.
1.6 Arend Beveiliging is niet aansprakelijk voor onjuiste feitelijke omstandigheden die door de gebruiker zijn verstrekt.
1.7 Als een deel van deze algemene voorwaarden nietig of vernietigbaar is, verandert dat niets aan de geldigheid van de rest van deze algemene voorwaarden of de overeenkomst waarop zij van toepassing zijn. Het nietige of vernietigde deel wordt vervangen door een bepaling die zoveel mogelijk de inhoud van de nietige bepaling volgt
Indien gewenst zal Arend Beveiliging deze algemene voorwaarden op verzoek kosteloos aan je toezenden. Zij zijn ook beschikbaar op de website.
2.1 Deze website biedt links naar externe websites en aanbieders. Arend Beveiliging is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetsites waarnaar wordt verwezen of aanbieders welke gekoppeld zijn aan de website van Arend Beveiliging.
2.2 De site bevat links naar andere sites en sites van business partners die niet tot de Arend Beveiliging behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.
3.1 Het auteursrecht van deze website en alle informatie binnen deze website berusten bij Arend Beveiliging of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Arend Beveiliging. Het is dan ook niet toegestaan om de website (en onderdelen daarvan, en daarop) elektronisch of anderszins te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen in (onderdelen van) de website aan te brengen zonder voorafgaande toestemming van Arend Beveiliging.
4.1 Deze algemene voorwaarden zijn uitsluitend onderworpen aan de Nederlandse wetgeving.
4.2 Bij mogelijke geschillen is de rechtbank te Amsterdam exclusief bevoegd.
4.3 Arend Beveiliging behoudt zicht het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Controleer deze daarom regelmatig.
Arend Beveiliging hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Arend Beveiliging houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
– je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy statement.
– verwerking van je persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
– vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.
– passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van
jouw persoonsgegevens gewaarborgd is.
– geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
– op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent je persoonsgegevens, je hier op willen wijzen en deze respecteren.
Als Arend Beveiliging zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van ons privacy statement, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens::
Arend Beveiliging Roskam 12 6003EL Weert, info@arendbeveiliging.nl
Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?
Je persoonsgegevens worden door Arend Beveiliging verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:
– Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
– Het opmaken van de factuur
– Uw persoonsgegevens en webshop gegevens worden vermeld op onze website arendbeveiliging.nl. Op deze manier kunnen consumenten checken of u bij ons bent aangesloten. Let goed op! In uw account kunt u onder het kopje ‘Webshops’ achter de url kiezen voor ‘wijzigen’ aldaar kunt u de openbare gegevens te allen tijde aanpassen.
Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je vragen:
– Voorletters en achternaam;
– Tussenvoegsel;
– E-mailadres;
– Geslacht;
– Telefoonnummer;
– Rekeninggegevens;
– Bedrijfsgegevens (KvKnummer, Vestigingsnummer, Btwnummer en Adresgegevens).
Verstrekking aan derden
De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
– Het verzorgen van de internetomgeving voor Arend Beveiliging.
– Het verzorgen van de (financiële) administratie;
– Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.
Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.
Bewaartermijn
Arend Beveiliging bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.
Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:
– Alle personen die namens Arend Beveiliging van je gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
– We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
– We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
– Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
– We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
– Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.
Rechten omtrent je gegevens
Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven die we van je hebben. Tevens kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heb je het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, dan vragen we je hierover met ons contact op te nemen. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de AutoriteitPersoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.
Als je naar aanleiding van ons privacy statement nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op via info@keurmerk.info.
Service en garantie De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 hét Thuiswinkel Keurmerk van winkels die hun producten en diensten ook via internet aanbieden. De Stichting is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij de Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.
Garantietermijn Op ieder product zit standaard een wettelijke garantie.
Het is vervelend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Met de RMA service (de officiële benaming is RMA – Return Merchandise Approval) proberen wij een hoge standaard in klantenservice te bereiken voor garantie claims. Het helpt u om de producten die in onze shop gekocht zijn inzichtelijk te retourneren.
Volg de volgende stappen als u een artikel naar ons wilt retourneren:
Deze online service is een efficiënte methode om het ‘retourneren’ van de betreffende producten te controleren, zorg te dragen voor zichtbaarheid en traceerbaarheid zodat het retour-proces naar tevredenheid kan worden afgerond.
Op deze pagina informeren wij u over ons Webshop Keurmerk en de zekerheden die deze u geeft voor een veilige en betrouwbare aankoop. Wij zijn lid van de Webshop Keurmerk, bekijk voor meer informatie onze pagina op de website www.keurmerk.info. Bekijk ons profiel op deze pagina.
Met trots melden wij u dat Stichting Webshop Keurmerk (Webshop Trustmark) is de toegetreden tot de Europese koepelorganisatie EMOTA, de Europese e-commerce Association. Naast het lidmaatschap bij EMOTA, zal Webshop Trustmark ook toetreden tot EMOTA‘s Europese Keurmerk.
Een artikel retourneren (RMA) U kunt een product naar Arend Beveiliging retourneren wanneer er sprake is van:
Herroepingrecht Een door Arendbeveiliging.nl verkeerd geleverd product Een defect bij ontvangst product Een reparatie of vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en -termijn.
Herroepingrecht In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden.
Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens deze termijn de zorgvuldig worden omgaan met het product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of de consument het wil aanschaffen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals zal plaatsvinden bij een winkelaankoop. Indien er van herroepingsrecht gebruik gemaakt wil worden, moet u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking aan ons retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.
De kosten en het risico van het retourzenden zijn voor rekening van de klant. Arend Beveiliging zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag overmaken op uw rekening.Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, geeft Arend Beveiliging u 14 dagen de tijd om een retouraanvraag in te dienen. Deze tijd gaat in vanaf de dag dat u het product heeft ontvangen.
Wees ervan bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is voor zakelijke klanten en instellingen. Bent u zakelijke klant neemt u dan a.u.b. contact met ons op .
Wanneer u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht: Wanneer u uw producten ontvangen heeft, vul dit online retourformulier in. Neem vervolgens contact op met onze klantenservice. U ontvangt van ons een RMA nummer welke u duidelijk zichtbaar moet vermelden op de buitenkant van het retourpakket . U betaalt slechts de retour verzendkosten. De prijs die u voor het product heeft betaald wordt afhankelijk van de betaalwijze van de oorspronkelijke bestelling aan u tegoed gedaan zodra wij uw retourzending hebben ontvangen. Het bedrag wordt teruggestort op uw bankrekening. Vergeet niet uw rekeningnummer te vermelden!
Wees ervan bewust dat u, onafhankelijk van de reden tot annuleren, binnen de wettelijke tijdslimiet dient te handelen en ons dus binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte dient te brengen. U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:
Speciale gevallen waarbij u geen gebruik mag maken van het herroepinsgrecht:
We zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:
Defect bij ontvangst Heeft u het vermoeden dat uw product defect is of niet naar behoren functioneert? Controleer eerst of uw product daadwerkelijk defect is! Loop daartoe de onderstaande stappen na alvorens u het product retourneert.
Is uw product direct na ontvangst of binnen een week defect? De volgende voorwaarden gelden hierbij:
Kosten voor reparatie Indien er sprake is van een garantieafhandeling dan zijn er geen kosten verbonden aan de reparatie. Als het defect echter niet binnen de garantiebepalingen valt, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van val- stoot of waterschade, oneigenlijk gebruik of dat het product buiten de door de fabrikant bepaalde garantietermijn valt, dan nemen wij contact met u op en ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie. U kunt daarna aangeven of u akkoord gaat met de reparatie (tegen het aangegeven bedrag) of dus u afziet van verdere afhandeling. In het laatste geval kunt u uw product terugkrijgen met een eventuele rekening voor onderzoekskosten en/of transportkosten.
Stappenplan RMA
Kosten bij retourneren Wij hanteren garantie op basis van carry-in. Dit betekent dat wij geen producten kunnen ophalen en geen reparatie aan huis verzorgen.
De verzendkosten en het risico van verzending van uw adres naar onze vestiging zijn voor rekening van de klant. Indien de fout door Arend Beveiliging is veroorzaakt zullen de verzendkosten op basis van de goedkoopste optie van PostNL gerestitueerd worden. Alle retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te worden verzonden en zorgvuldig en stevig verpakt. Pakketten die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd. Neem de retourprocedure door op onze website en maak gebruik van het retourformulier indien u een product retourneert.
Retouradres: Arend Beveiliging Afdeling: Retouren en Garantie Roskam 12 6003EL Weert
Producten kun je online heel eenvoudig en snel bestellen bij arendbeveiliging.nl. Op deze pagina leggen we je uit hoe het bestelproces in zijn werk gaat.
Producten in de winkelwagen leggen Heb je iets gevonden wat aan je wensen en eisen voldoet? Dan leg je het product (bijvoorbeeld een beveiligingscamera) eenvoudig in je winkelwagen door op de knop “in winkelwagen” te klikken. Je vind deze knop op elke productpagina. Geen zorgen, je hebt nog niets gekocht!
De winkelwagen Als je het product hebt toegevoegd kom je automatisch op de winkelwagen pagina. Heb je alles kunnen vinden en toegevoegd aan je winkelwagen? Dan kun je onderaan op “bestelling afronden” klikken om door te gaan naar de volgende stap.
Je persoonlijke gegevens Heb je al een account bij ons? Dan kun je eenvoudig inloggen en je gegevens laden door op “Inloggen of Registreren” naast het kopje “factuuradres” te klikken.
Heb je nog geen account, dan kun je je registreren, maar je kunt natuurlijk ook gewoon als gast afrekenen zonder een account aan te maken.
Als we de benodigde gegevens van je hebben is het handig om ze nog even te controleren, dan weten we zeker dat we het pakketje naar het juiste adres versturen.
De verzendmethode kiezen In de stap die dan volgt kies je de meest geschikte verzendmethode. We versturen je bestelling altijd aangetekend en verzekerd, dus daar hoef je niet extra voor te betalen. Soms is er daarom maar één verzendmethode beschikbaar. Meer over het verzenden of afhalen van producten lees je op de pagina verzenden & afhalen.
Een betaalmethode kiezen Zodra je hebt gekozen hoe wij je bestelling naar je versturen kun je aangeven hoe je wilt betalen. Daar hebben we een aantal opties voor. We rekenen geen betaalkosten, ongeacht je manier van betalen. Meer over de aangeboden betaalmethoden lees je op de pagina betaalmethoden.
Bestelling controleren Nadat ook de betaalmethode gekozen is, is het tijd om de bestelling te controleren en te bevestigen. Heb je gekozen voor een online betaalmethode (bijvoorbeeld Ideal of credit card)? Dan sturen we je direct door naar de betaalpagina van de bank. Na betaling kom je terug op onze website.
Kan ik mijn bestelling afhalen? Jazeker. Dit kan echter alleen op afspraak, wij zorgen dan dat uw bestelling klaar ligt. Desgewenst kunnen wij een demo of advies geven omtrent het installeren dan wel uitleg geven indien er onduidelijkheden zijn. U kunt betalen wanneer u uw bestelling komt afhalen.
Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen. U kunt uw winkelwagen klaarzetten en op ieder gewenst moment (later) afrekenen. Vanuit uw Account Dashboard kunt u een snapshot bekijken van uw recente account-activiteit, uw gegevens updaten, order-historie bekijken en de status van uw geretourneerde producten bekijken.
Er is ook de mogelijkheid om als gast af te rekenen dus zonder eerst een account aan te maken.
Wij bieden de volgende betaalmethodes:
Online met iDeal via PAY (alleen voor Nederlandse betaalrekeningen bij o.a. Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, Knab, Regio Bank en ING).
Na het bevestigen van een order waarbij u bij als betalingsmogelijkheid voor iDeal heeft gekozen, wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde betalingspagina van iDeal. Selecteer uw bank. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen, waarna u uw betaling bevestigt. Als alle gegevens juist zijn ontvangen wordt u automatisch terug geleid naar de PaHeDomotica website. Het order bedrag word direct van uw bankrekening afgeschreven. Sluit uw internet browser niet, voordat u vanuit het iDeal betaalscherm in onze webwinkel bent terug gekeerd.
Vooruit betalen (via PAY) Na het bevestigen van een order waarbij u bij als betalingsmogelijkheid voor Vooruit betalen heeft gekozen, wordt uw order automatisch door ons systeem verwerkt en ontvangt u per email de bevestiging inclusief de rekening gegevens. Zodra u uw betaling heeft voldaan (bijvoorbeeld via internet bankieren of bank overschrijving) en wij deze hebben ontvangen, sturen wij u uw bestelling toe. Vergeet niet bij uw betaling het order- of factuurnummer te vermelden.
PayPal U kunt uw bestelling afrekenen met de online betaalservice PayPal. Als u kiest voor deze betaalmethode, dan wordt u doorgestuurd naar de website van PayPal. Na het inloggen betaalt u door uw bestelling te bevestigen. Betalen met PayPal is veilig en simpel. PayPal biedt aankoopbescherming. Als u een product niet ontvangt, dan kunt u een claim indienen en vervolgens zorgt PayPal dat u uw geld terugkrijgt.
Bancontact (voor België) Na het bevestigen van een order waarbij u bij als betalingsmogelijkheid voor Bancontact / Mister Cash heeft gekozen, wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde betalingspagina van de PayBox via SISOW. U wordt door gevraagd een aantal gegevens in te vullen, waarna u uw betaling bevestigt. Als alle gegevens juist zijn ontvangen wordt u automatisch terug geleid naar de PaHeDomotica website. Het order bedrag word direct van uw bankrekening afgeschreven.
Bij betaling via Bancontact komen er 1,8% transactie kosten bij.
Contant betalen Bij het ophalen van u bestelling op afspraak, is het mogelijk om contant te betalen. Wij willen u vragen om het bedrag gepast mee te nemen, aangezien wij geen pinautomaat hebben.
Wat zijn de verzendkosten? Bij Arend Beveiliging wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht.Bij brievenbus pakket wordt € 2,95 verzendkosten in rekening gebracht. Bij verzending naar Duitsland en België bedraagt dit € 9,95. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.
Buitenland (België, Luxemburg en Duitsland):
De verzendkosten buiten Nederland (België, Luxemburg en Duitsland) voor standaard verzending met PostNL zijn € 7,95 Aangetekend pakket. Voor verzenden als briefpost naar België, Luxemburg en Duitsland geld een tarief van € 4,95. (België, verzendkosten zijn GRATIS boven de € 249, excl. Forest artikelen ≥ 2 meter) (Duitsland, verzendkosten zijn GRATIS boven de € 249, excl. Forest artikelen ≥ 2 meter) (Luxemburg, verzendkosten zijn GRATIS boven de € 349, excl. Forest artikelen ≥ 2 meter)
Voor verzendkosten naar overige landen kijk bij afrekenen of Email: info@pahedomotica.nl . Of gebruik het contactformulier voor informatie over de verzendkosten.
Voor verzenden van Forest Shuttle “L” of Forest Atlantis artikelen buiten Nederland informeer naar de verzendkosten.
Mocht u uw bestelling liever komen ophalen neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Voor oudere product-serie-modellen kan het zijn dat de verzending trager is omdat wij hiervan lagere voorraden aanhouden. Ook voor nieuwe en populaire modellen kunnen wij levering binnen 1 werkdag niet garanderen.
Onze webshop heeft een SSL certificaat voor veilige informatie uitwisseling. De afkorting SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een protocol om informatie uitwisseling tussen u en onze webshop versleuteld te kunnen versturen. SSL wordt dan ook gebruikt voor de online betalingen en bij gegevens uitwisseling die niet onderschept mogen worden. Deze gegevens worden versleuteld voordat het verstuurd wordt via het internet. Daarmee zorgt een SSL certificaat er dus voor dat betalingsgegevens en uw (n.a.w.) gegevens die verzonden worden door u als klant niet benaderbaar zijn voor derden.
Privacy van gegevens Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Uw account Indien u niet langer gebruik wil maken van uw account in onze winkel dan kunt u ons een e-mail sturen via het contact formulier van onze site met het verzoek om uw account te verwijderen. Lopende bestellingen blijven in het systeem totdat deze zijn verzonden.
Wij gebruiken de verzamelde gegevens om klanten de volgende diensten te leveren:
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn – conform de gestelde eisen in ons informatie beveiligingsbeleid – verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy dan kunt u een e-mail sturen via ons contact formulier. Onze klantenservice helpt u verder indien u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
Google Analytics Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Sociale deelknoppen Op onze website zijn knoppen opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees je in de privacyverklaring van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens
Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.
Wilt u een artikel aanmelden als RMA of retourneren? Stuur een email naar rma@arendbeveiliging.nl met daarin uw klacht of defect of bel ons op telefoonnummer 0495-585895
Stuur het artikel na het ontvangen van een RMA of retournummer naar ons op. Verpak het artikel in de originele verpakking.
Een bestelling die speciaal gemaakt op maat gemaakt zijn niet retour genomen worden. U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de verdere mogelijkheden zijn.
In de zending dient duidelijk de adresgegevens en telefoonnummer alsmede de omschrijving van het probleem en het RMA-nummer vermeld te staan. De consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder. Deze online service is een efficiënte methode om het ‘retourneren’ van de betreffende producten te controleren, zorg te dragen voor zichtbaarheid en traceerbaarheid zodat het retour-proces naar tevredenheid kan worden afgerond.
Standaard leveren wij alle producten in onze webwinkel met 2 jaar gratis garantie. Omdat we van veel producten de garantie hebben afgekocht bij de fabrikant kunnen we uw garantieaanvraag sneller behandelen. Zonder tussenkomst van de fabrikant hoeven we producten niet eerst op te sturen en af te wachten. Reparatie (indien mogelijk) vindt doorgaans binnen enkele werkdagen plaats. Mocht uw product niet te repareren zijn, dan ontvangt u een nieuw, of vergelijkbaar exemplaar. Afhankelijk van de voorraad duurt een garantieafhandeling gemiddeld slechts 3 werkdagen. De verzendkosten om het product naar u retour te sturen nemen wij uiteraard voor onze rekening.
Om misbruik van onze snelle garantieafhandeling te voorkomen worden er enkele voorwaarden aan het defecte product gesteld. Uitgesloten van garantie zijn:
Lang wachten is niet meer nodig. Als wij uw defecte product ontvangen hebben, bieden we altijd binnen 8 werkdagen een gepaste oplossing. Natuurlijk doen we ons uiterste best om binnen enkele dagen een gerepareerd product retour te sturen. Mocht dat niet lukken, bijvoorbeeld als we op antwoord van een leverancier moeten wachten. Dan wachten we maximaal 8 werkdagen, hebben we geen passende oplossing, dan ontvangt u van ons een nieuw of gelijkwaardig product. De verdere afhandeling van uw product nemen wij dan voor onze rekening.
Is uw product tijdens de garantieperiode gerepareerd of vervangen? Dan ontvangt u van ons nog minimaal 6 maanden garantie, ook als deze extra periode buiten de originele 12 maanden garantie valt. Oftewel, gaat bijvoorbeeld uw beveiligingscamera na 11 maanden kapot. Dan ontvangt u na reparatie nog 3 maanden extra garantie van arendbeveiliging.nl. Gaat uw product na 12 maanden kapot, dan heeft u geen garantie meer, behalve als de fabrikant een langere garantieperiode verstrekt. Dit wordt duidelijk bij uw aankoop aangegeven.
Wilt of kunt u het product niet demonteren en retour sturen? Dan is reparatie op locatie wellicht een optie voor u. Soms is niet helemaal duidelijk welk onderdeel defect is, of is de storing lastig te vinden. Arendbeveiliging.nl kan voor u ter plaatse een onderzoek uitvoeren tegen een scherp tarief. Valt een product binnen de garantie periode, dan is reparatie en/of vervanging van dat product natuurlijk kosteloos. Het ter plaatse komen van de monteur valt echter niet onder de garantie.
Ook als uw camerabewaking systeem niet van arendbeveiliging.nl is kunnen wij reparaties uitvoeren. Helaas blijken onderdelen van veelal verouderde systemen, of systemen van onbekende merken vaak moeilijk leverbaar, daarom worden componenten (camera’s, recorder, etc) vaak als geheel vervangen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Dit is de zogenaamde afkoelingsperiode of bedenktermijn. Deze periode gaat in op de dag dat het pakket door of namens u in ontvangst is genomen. Voor retourzending kunt u onze Product Retour Aanvraag (RMA) service gebruiken. Let er wel op dat de goederen en de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeren.
De meest gestelde vraag is misschien wel “kan ik zelf bewakingscamera’s installeren?”. Het antwoord daarop is iets uitgebreider dan een simpele ja of nee.
Allereerst moeten we onderscheid maken tussen de verschillende soorten camerabewaking systemen die er zijn: Analoog, HD-CVI, HD-SDI en HD IP. Alle systemen zijn door de klant zelf aan te sluiten en te configureren. Afhankelijk van het gekozen systeem kan de benodigde technische kennis verschillen.
Ongeacht het gekozen systeem dient u bij doe-het-zelf installatie de camera’s op te hangen met schroeven. Daarnaast hebben alle camera’s een kabel (Coax/voeding, of zoals bij HD IP een netwerkkabel). Ongeacht het gekozen systemen is het dus van belang dat u weet hoe u kabels het beste kunt leggen, en hoe u beveiligingscamera’s ophangt.
Al onze standaard analoge, HD-CVI en HD-SDI systemen zijn voorzien van kabels met connectoren, u hoeft dus zelf geen kabels te “maken”. HD IP systemen gebruiken netwerkkabels, die kunt u eenvoudig meebestellen, of zelf op maat maken.
Hoewel de beeldkwaliteit aanzienlijk verschilt tussen deze camerasystemen, is de manier van aansluiten nagenoeg gelijk. Vanaf elke camera loopt een combikabel naar de recorder. Een combikabel heeft 2 aansluitingen (video en stroom) en zorgt dus voor spanning bij de camera, en video naar de recorder.
Alle standaard, HD-CVI en IP systemen zijn in feite plug-and-play. Dat wil dus zeggen dat, zodra alle kabels zijn aangesloten en het bewakingssysteem voorzien is van stroom, de recorder begint met opnemen van videobeelden.
Aansluiting op het netwerk, en meekijken via een smartphone of tablet vereist iets meer technische kennis. Uiteraard kunnen we hier kosteloos mee helpen op afstand als u contact met ons opneemt.
Bij HD IP camera’s en systemen is de techniek iets anders. Alle componenten (bewakingscamera’s, recorders etc) worden aangesloten op het netwerk. Elke camera en elke recorder heeft een eigen, vast, uniek IP adres. Via het netwerk kan de recorder beelden van de HD IP bewakingscamera binnen halen, opnemen en weergeven. Het is ook mogelijk om beelden rechtstreeks van de camera te halen d.m.v. een PC of smartphone.
Het opzetten van een netwerk voor bewakingscamera’s verschilt in feite niets met het netwerk waar computers gebruik van maken. Sterker nog, u kunt beide gewoon met elkaar combineren. Om netwerk camera’s van stroom te voorzien kunt u een losse adapter gebruiken, maar vaak wordt gebruik gemaakt van zogenoemde PoE (Power over Ethernet) switches, deze switches voorzien de camera van stroom en netwerk via dezelfde kabel.
Het zelf installeren van camerabewaking is dus prima te doen. Afhankelijk van het gekozen systeem is enige kennis van netwerken/IP adressen vereist. Indien nodig kunnen we hier op afstand een korte uitleg over geven. Heeft u specifieke vragen voor- of achteraf, neem dan contact op met onze helpdesk.
Ja, wij zijn een installatiebedrijf en installeren dagelijks de vele producten die wij ook op onze webwinkel verkopen. Alleen is het afhankelijk van de locatie waar u woont. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.