Hoe maak ik de juiste
keuze in camerasystemen?
Omdat het voor u als klant moeilijk is om te bepalen welke camera het beste bij u past willen wij in het kort uitleggen wat de verschillen zijn tussen de 4 merken die wij voeren zodat u sneller een juiste keuze kunt maken.
Hikvision

Safire

Dahua

X-Security

Wat is het verschil?

De bekenste merken zijn Dahua en Hikvision. Beiden zijn erg betrouwbaar en worden ook professioneel ingezet.

Deze 2 fabrikanten leveren dezelfde camera’s onder hun eigen naam en daarnaast maken ze een OEM versie. Een OEM versie wordt ook wel eens white label genoemd en die worden gemaakt voor bedrijven die daar een eigen naam op kunnen opzetten.

Dat zijn dus dezelfde camera’s maar met een andere naam. De reden dat dit wordt gedaan is dat een bedrijf die daar een eigen naam opzet de prijs aanzienlijk lager is dan die van de fabrikant. Dit wordt in de electronica veel gedaan.

Wel is het belangrijk voor de consument om te weten dat niet elk OEM met een eigen merknaam betrouwbaar is. Waar u op moet letten is of het merk bekend is op het internet en er een groot bedrijf achter het merk zit.

Omdat er een gerenomeerd bedrijf achter deze producten zit dat door heel Europa levert,  betekent dit ook dat de garantie en service bij hun en dus ook bij ons optimaal zijn.

Alle montagebeugels van Dahua en Hikvision zijn  te gebruiken voor voor Safire en X-Security.

Hikvision

Safire

Dahua

X-Security

Dezelfde kwaliteit maar voor een betere prijs!

Maar aangezien er ook consumenten zijn die graag een orgineel merk willen hebben, leveren wij beide soorten.

nvr

Hikvision

nvr

Safire

nvr

Dahua

nvr

X-Security