Verdwalen is verleden tijd

Hoe fijn is het om altijd te weten waar iemand is? Een verwarde ouder die verdwaald is? Met de nauwkeurige positiebepaling van de Watchi, weet u tot op minimaal 20 meter nauwkeurig waar iemand zich bevindt.

Is iemand gevallen en moet er hulp komen? Bij het versturen van de SOS-melding, wordt ook uw locatie meegestuurd. Zo is hulp altijd snel ter plaatse.

Met zonedetectie kunt veilige gebieden instellen. Wanneer uw geliefde zo’n zone verlaat, krijgt u direct een berichtje op uw telefoon. Verdwalen is niet meer mogelijk, want de positiebepaling is tot minimaal 20 meter nauwkeurig!

wachi personenalarm

Bellen met de Watchi

Met de Watchi Care kunt u bellen én gebeld worden. Het geluid en de ontvangst is net zo goed als bij een gewone mobiele telefoon. Bij de ontwikkeling extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

Hulp is altijd dichtbij

Door de SOS-keten kan er op ieder moment contact gelegd worden met een contact van de SOS-lijst. Op de lijst kunt u staan, maar ook (andere) familieleden of iemand van de thuiszorg. In geval van een SOS-melding kunnen meerdere contacten worden ingeschakeld. Het eerste lid van de keten krijgt de waarschuwing via een telefoontje, sms en e-mail. Wanneer diegene niet bereikbaar is, wordt automatisch de volgende persoon in de keten gewaarschuwd.

wachi personenalarm

Berichten versturen en ontvangen

Met het Watchi Care horloge kunnen berichten ontvangen en verstuurd worden. Berichten worden weergegeven op het scherm van het horloge en de tekst wordt getoond of voorgelezen. Het horloge trilt en maakt geluid zodat de gebruiker weet dat er een nieuw bericht is binnengekomen.

Berichten kunnen worden beantwoord door het aanraken van iconen om de afzender te laten zien dat het bericht is ontvangen. Zo blijft u altijd in contact.

Afspraken en herinneringen

Met de gekoppelde app kunt u herinneringen en afspraken instellen. Bijvoorbeeld wanneer er medicijnen ingenomen moeten worden of de gebruiker naar een afspraak moet.

Abonnement

De Watchi heeft een beveiligde data verbinding nodig om te functioneren. Deze verbinding en simkaart zijn ingegrepen in het maandelijkse abonnement van de Watchi. We maken altijd gebruik van de provider met het beste netwerk. Hierdoor wordt de kans dat de Watchi geen bereik heeft geminimaliseerd. De abonnementen zijn per maand opzegbaar dus geen langdurige contracten.

U heeft de keuze uit 3 soorten abonnementen:

  • Onbeperkte Data door heel europa. (9,95 euro per maand)
  • Onbeperkte Data door heel europa + 30 minuten uit bellen* (14,95 euro per maand)
  • Onbeperkte Data door heel europa + 60 minuten uit bellen* (15,95 euro per maand)

* U kunt de Watchi altijd bellen deze heeft zijn eigen telefoonnummer. Let op! Doordat u belt met een internationaal nummer kan uw telecom provider hiervoor extra kosten in rekening brengen. Om uit te bellen heeft u een Watchi abonnement met uitbel minuten nodig.

Voor meer informatie ga naar https://www.watchi.nl/